Behandlingar

Vi erbjuder många olika tjänster inom hälsovård,
bland annat medicinsk fotvård och djupgående massage!

Fotmassage
25 min 430:-

Sköna fötter känns i hela kroppen. Avkopplande havsritual med fotbad, skrubb och underbart värmande fot – och underbensmassage.

Medicinsk Fotvård
50 min 545:-

Det första vi gör är att ta en titt på dina fötter, därefter får du sitta med fötterna i ett skönt och avkopplande fotbad.
Vi rensar och klipper tånaglar samt åtgärdar de problem du kanske har på dina naglar och fötter såsom förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor mm. Fotsulorna slipas / filas och behandlingen avslutas med en skön, stimulerande, avslappnande fotmassage.

Specifik behandling
25 min 325:-

Uppfräschande fotvård är för dig som har ont om tid men som ändå vill hålla dina fötter fräscha / åtgärda medicinska åtkommer.
I behandlingen koncentrerar vi oss på en eller ett par prioriterade åtgärdar som kan vara av typen borttagning av förhårdnader, liktornar, nageltrång, nerslipning av tjocka naglar eller nagelklippning.

Fotvård Deluxe
90 min 825:-

Vi börjar med ett skönt och avkopplande fotbad följt av en fotskrubb.
Sedan rensar jag och klipper tånaglar samt behandlar eventuella liktornar, förhårdnader, vårtor, hälsprickor mm. Fotsulorna slipas / filas.
Därefter kommer inpackningen som ska sitta i några minuter. Behandlingen avslutas med skön, stimulerande, avslappnande fotmassage.