Behandlingar

Vi erbjuder många olika tjänster inom hälsovård,
bland annat medicinsk fotvård och djupgående massage!

 
Malika är för tillfället bortrest, därför kan vi först erbjuda fotvårdsbehandlingar igen i april.

Medicinsk Fotvård
50 min 575:-

Det första vi gör är att ta en titt på dina fötter, därefter får du sitta med fötterna i ett skönt och avkopplande fotbad.
Vi rensar och klipper tånaglar samt åtgärdar de problem du kanske har på dina naglar och fötter såsom förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor mm. Fotsulorna slipas / filas och behandlingen avslutas med en skön, stimulerande, avslappnande fotmassage.

Specifik behandling
25 min 370:-

I behandlingen koncentrerar vi oss på en eller ett par prioriterade åtgärdar som kan vara av typen borttagning av liktornar, nageltrång, nerslipning av tjocka naglar, nagelklippning eller behandling av vårtor.

Stora Fotvården
90 min 880:-

En behandling som passar dig med större åkommor, där det behövs mera tid.
Vi börjar med ett skönt och avkopplande fotbad följt av en fotskrubb. 
Sedan rensar jag och klipper tånaglar samt behandlar eventuella liktornar, förhårdnader, vårtor, hälsprickor mm. Fotsulorna slipas / filas. 
Behandlingen avslutas med skön, stimulerande, avslappnande fotmassage. 
 
 

Onyfix Nageltrångsbehandling
40 min 550:-

 
Onyfix nageltrångsbehandling är en smärt- och inflammationsfri nagelkorrigering av återkommande nageltrång, inåtväxande naglar, eller nageldeformationer. Med Onyfix kompositmassan fixeras en bygel på nagelplatten. I nagelmatrisen finns små bindvävstrådar (retinaculae) som är helt raka, men som kan börja växa inåt på vissa naglar på grund av genetiska skäl eller på grund av tryck i skorna vilket orsakar nageltrång. Med hjälp av Onyfix kan vi korrigera nagelns form och säkerställa att de små bindvävstrådarna förblir i rätt form när nageln växer ut. Behandlingen är fri från obehagligt tryck eller spänning. Lämplig för alla tånaglar, diabetiker och även barn med nagelproblem. I behandlingen ingår max. två naglar. Skulle fler naglar behöva korrigeras eller behandlingen tar mer tid, tillkommer det en extra kostnad (varje 10 min: 80 kr).
 
Vårtbehandling med Verrutop
 
Vårtbehandling med VERRUTOP är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat. 450 kr per behandlingstillfälle. I genomsnitt räcker två till tre behandlingar, med ett intervall på ca 3 veckor. Kan dock krävas fler behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

– Vårtan torkas ut och går i nekros redan efter 2 timmar
– Ingen blåsbildning
– Ingen ärrbildning
– Passar även diabetiker
– Verrutop passar alla patienter från 8 år
– Inga restriktioner för patienten under pågående behandling

Priset gäller 1-3 vårtor och per besök. Denna behandling utförs endast på fotvårdklinik hos Medicinsk Fotvårdsterapeut.

Fotmassage
50min 690:- 

Sköna fötter känns i hela kroppen. Avkopplande havsritual med fotbad, skrubb och underbart värmande fot – och underbensmassage med lite zonterapi.
 

Fotvård som friskvård
50 min 690:-

Det första vi gör är att ta en titt på dina fötter, därefter får du sitta med fötterna i ett skönt och avkopplande fotbad. Vi rensar, klipper och slipar dina tånaglar. Fötterna filas mjuka och lena så inga förhårdnader finns kvar. Behandlingen avslutas med en skön, stimulerande, avslappnande fotmassage.