Behandlingar

Vi erbjuder många olika tjänster inom hälsovård,
bland annat medicinsk fotvård och djupgående massage!

Redo för en hållbar förändring? Kontakta oss för mer information!

Rörlighetsträning

En lugnare träning för dig som behöver bli rörligare, förebygga stel muskulatur eller behöver komma igång att röra dig i vardagen. Vi tränar med gummiband där du stärker muskulaturen i hela kroppen och avslutar med yogainspirerade positioner i lugnt tempo för att stretcha ut.

Träningen är 1 timme, passar alla och övningarna är utformade så att du arbetar utifrån din egen förmåga.

Vi erbjuder endast ett fåtal platser  70kr/gång
maila dincoach @ telia . com för anmälan och information om dag & tid

Hälosgrupp- Medvetna val av kost

En grundläggande Hälsogrupp där du som deltagare får reflektera över din egen kost, hälsa, tankar och få kunskap om kroppen och kostens betydelse.

Denna Hälsogrupp riktar sig till dig som önskar att bli mer medveten om vad du äter, hur du äter, vad du handlar, vad du väljer för livsmedel och hur kroppen fungerar. Målet är att ökade medvetenhet kring din kost leder till förändringstankar och på sikt förändring. Hälsogrupp består av 5 tillfällen på TerapeutHuset, ½ – 2 timmar/tillfälle. Upplägget är som en studiegrupp och innehållet är kortare föreläsningar, uppgifter, reflektioner, diskussioner och du jobbar dig framåt mot en förändring.

Gruppen består av max 6 deltagare och det är en avslappnad atmosfär med öppenhet gentemot varandra där alla kommer till tals. Louise som leder gruppen är Hälsocoach och certifierad kostrådgivare, hon är också utbildad inom metoden MI, motiverande samtal, som är en väl ansedd metod för motivering och drivkraft.

5 tillfällen 950kr

Anmälan sker via mail till dincoach @ telia .com